Tattoologist

Tattoologist

Tattoo Submission: Jo  - 

tattoo
"This is only half-finsihed. It's going to be a marine-food chain (a simple one) when it's done. So far, it's only phytoplankton (a dinoflagellate & a diatom) and one type of zooplankton (a copepod), representing the first two tropic levels." (I'm a marine biologist)

11 comments

 1. this is freakin amazing!

  Reply
 2. ok please marry me, thx

  Reply
 3. Thanks!

  *correction: trophic levels

  Reply
 4. That’s awesome! Where do you study?

  Reply
 5. This is pretty badass – you must get asked a lot what it is! Parts of it look almost tribal.

  Reply
 6. Thanks guys! I studied in Gothenburg, Sweden, but am now doing a phd in Barcelona, Spain.

  Reply
 7. Kunde nästan tro att du var från Sverige. En känsla jag fick liksom, bara sådär. Sjukt mycket vi har gemensamt! Det här kan nog funka… Plus att jag var i Barcelona i maj. Vilket sammanträffande! Måste vara ödet.

  Reply
 8. that’s amazing!

  Reply
 9. Hehe, det var ingen dålig känsla du hade! Om du ser mig (dvs. min tatuering) någon gång så säg hej så går vi och pratar gemensamma intressen (…eller om du föredrar sooner rather than later så kom förbi på fejjan vettja!).

  Reply
 10. Men åh, och jag som inte har ansiktsbok! Meh! Inte okej.

  Reply
 11. Okdå. bjork.johannes@gmail.com
  …Nu har jag gjort det enkelt för dig! 😉

  Reply